Improvisatie 'Tuba Tune'

Op deze foto ziet u dat ik het orgel bespeel in de St. Jacobskerk te Antwerpen. Dit orgel heeft een rijke schakering aan klank- kleuren.  Van zachte strijkers tot karaktervolle tongwerken. In combinatie met de geweldige akoestiek is het fantastisch om daar te spelen.

De improvisatie van het te beluisteren nummer is ontstaan vanuit deze sfeer. De Tuba Tune heb ik ingespeeld op een eminent E22 met een speciale frans-romantische intonatie. Op mijn Instagram-account is het nummer gemonteerd onder een diavoorstelling van diverse foto's die ik tijdens mijn werkzaamheden heb gemaakt. Veel luisterplezier! 

Reactie plaatsen

Reacties

P.J. Boom
3 jaar geleden

mooi orgel Willem
met een mooi muziekstuk
succes met jou muziekale werk

Rudi Keersemaker
3 jaar geleden

Fantastisch gespeeld! Mooi!